men.

Jag vill vara en sån som kan skriva helt underbara och vackra texter, men det kan jag inte!
Jag vill kunna säga precis allt jag känner och har på hjärtat, men det vågar jag inte!
Jag vill vara den där spralliga, glada tjejen som får alla på gott humör, men sån är jag inte!
Jag vill åka bort här ifrån och upptäcka nya platser och nya städer, men det går ju inte!
Jag vill vara den där motiverade i klassen som får allt arbete gjort, men det funkar inte!
Jag vill vara en modig person som inte står där bak och ser på, men det vågar jag inte!
Jag vill kunna ta den där extra biten, men det klarar jag inte!
Jag vill kunna släppa ut allt även de hemska sakerna, men det funkar inte!
Jag vill kunna hålla om de jag bryr mig om mest och verkligen visa det, men det kan jag inte!

Jag kan hålla på med den här texten i en evighet men det jag ville komma fram till var att det finns så många vill och men.


001

ja. det är som ni tror. nu ska sluta prata och fundera nu. det är som ni tror.

Stockholm Skavsta - Berlin, Berlin - Stockholm Skavsta

sitter och kollar på flygbiljetter till Berlin, har skrivit i Elin , Channie Stenström. En som vuxen, en som ungdom. Summan med en väska 15 kg landade på lite drygt 600 var. Jag vill åka. höstlovet min närmsta vän, kaffe vin och cigaretter på en uteservering i höstmörkret. åh vad jag vill

You've applied the pressure, to have me crystalized and you've got the faith that I could bring you paradise


signe,channie,petter,filip och petter igen var glada när vi i Lördags firade mig och Channie, igen. När jag kom direkt från jobbet hade de lagat och ätit jättegod mat och alla hade börjat gjort fina drinkar

Våra favoritpojkar Nedim och Joar hade dancebattle som slutade med att de mätte styrka


Channie var så himla snygg! på första bilden med Julia och Nedim och andra med Sophia

Petter och Julia hängde i köket med salta pinnar


Lisa på första bilen och jag och Signe på andra. Vi var glada och fulla hela kvällen


Joar och Lisa var fina

Det var en helmysig kväll full med folk som vi tycker om, Synd att inte vårat älskade och super fina tjejgäng kunde vara med eftersom lägenheten var överfull med tonårsjälar.

jag saknar dig så fruktansvärt mycket och kan knappt bärga mig tills du kommer hit så jag ska få hålla om dig och prata lite för mycket med dig.


.

luktar får och äter polly

Kontroll.

Gillar att min pojke är ute på krogen och att jag får söta och roliga sms hela tiden man skulle haft åldern inne. Nu ska jag koka te och sätta på en film det är ju mysigt det med.

.






-

jag vill vara den starka som ställer sig upp och säger ifrån men jag är så svag jag klarar inte ens att ta hand om de människorna jag älskar mest av alla

24092010

fan att det skulle behöva gå såhär långt jag visste att det fanns de som drabbades men inte vi, inte jag. jag ser hur bläcket börjar rinna ut och forma vår närmaste framtid jag ser hur vi kommer att behöva ta olika vägar för att klara det här. men jag vill tro att det är värt det, men det känns inte som det.


....

Det är pinsamt, äckligt, läskigt och sjukt, att majoriteten i Sveriges riksdag är borgare och rasister. hur kan man som Svenskmedborgare påstå att en invandrare med exakt samma värde som är likadan som alla andra i det här äckellandet och precis samma som i resten av världen är annorlunda eller sämre som människa? alla är vi samma och vi måste hålla ihop för att skapa ett fungerande och rättvist samhälle där alla människor har samma värde och lika stort inflytande och möjlighet att påverka samhället oberoende på hur många miljoner du har på banken.

-

Det handlar om kontroll.

http://open.spotify.com/track/1Yc4z9MWH2gtGzLY2RjGqW

kärlek när den är som bäst utspelar den sig i drömmar och fantasier för kärlek i verkligheten blir aldrig så fin som man föreställt sig eller hoppats på. även fast jag vet att saker aldrig kommer bli som jag föreställt mig mellan oss och jag vet att den mest romantiska delen av vår relation redan har passerat. Vi kanske kan sena kvällar tillsammans i min dubbelsäng med sammanflätade fingrar och långa konversationer intill småtimmarna men annars så har nog det vackraste redan passerat, eller så är det det som ligger framför oss nu det vackraste av allt, tryggheten och alla du&jag helger. Som när vi såg varandra första gången, eller när vi pratade första gången själva bland 2000 tända stearinljus i en gräsbacke och båda var nervösa och fumlade med mobilerna, allt var så spännande och nytt. vi växlade telefonnummer och senare gick vi en nattpromenad i mörkret.

Även om jag vet att du och jag är något som är nästintill omöjligt, (en evighetsekvation som innehåller allt förmånga variabler och okända värden.) för jag vet att vi är allt förlika och att vi bor en evighet ifrån varandra så är det något som driver mig till att fortsätta. antingen är det dina fina ögon, sättet du ler. eller mitt första,andra,tredje eller sjätte intryck av dig. alla var lika vackra. Jag kommer ihåg min första tanke när jag såg dig. ''honom ska jag ha.''

Att jag saknar dig just ikväll lika mycket som jag saknade dig igår, eller iförrgår betyder att du satt ett märke i mig. blev som nylagt asfalt när jag såg dig som du obesvärat trampade runt lite i. och såna fotspår försvinner aldrig. kanske med tiden, när asfalten runt om slitits ut eller när man fyller upp hålen med nått nytt spännande. men det kommer nog att ta tid. om jag nu ens vill, att dina spår, ska slitas ut.

Jag säger inte att jag vet att du+jag ens kommer att ske, men i min dröm är det du och jag en självklarhet.

fint

fint när ens mamma köper maxhamburgare åt en klockan tre på natten. gjorde min dag

maskeradpepp

popcorn robyn och svarta masker naturgodis svarta läppar röda läppar

D.A.N.C.E


Den 30 Augusti fyllde jag 17 år. Vår släkt kom och vi åt sallad och åt vanlijhjärtan.

på tisdagen den 31 Augusti fyllde älskade Channie år. Innan vi åkte till henne så tog jag en fika med Clara och Stina på fina märtas ute servering.

Senare gick vi hem till Channie, jag och Channie bytte presenter och Stina var tvungen att gå vidare till sitt jobb.

Channie och jag fikade med hennes urmysiga familj och sen gick vi ut på gården och åt

saigon.

MUMS nu ska jag sova
godnatt

Fistful Of Love.







Födelsedagsfirande, pizza och inflyttningsfest. Det vart väldigt lyckat, jag hoppas att Stina skickar bilderna till mig snart. Men här är tre stycken i alla fall.

Kaffe/Cigg

Det är ju jätte kul att vi båda är envisa. Vi får väl se vem som ger upp först.
Fast om jag tänker efter så är det nog mest jag som är envis, vi får väl se vad som händer.

-

vaniljmunkar och la bourse et la vie och en söndag

Why Georgia.

Längtar redan till sommarlovet 2011.

RSS 2.0