.



Sitter här helt ensam och dricker blåbärssoppa, känns rätt okej.

.

hatar våran familj ibland(eller alltid när det gäller mat) det är alltid samma: korv, pasta, vitt bröd, ketchup, senap, inga ägg, mjölk, smör, ost, gamla matlådor, ingen frukt, billys panpizza i frysen osv.
när jag flyttar hemifrån ska jag alltid ha fetaost, tonfisk, rocculasallad, nötter, cocosmjölk, curry, kanel, nudlar, vindruvor, clementiner, hemmagjorda safter som fläder och svartvinbärssaft, ägg, bönor, linser, spenat, honung, minimjölk, kyckling, morötter, knäckebröd, ingridienser så man kan baka bröd sen ska jag ha hur många tesorter som hellst: grönt, chai, hallon, kära, lavenel, jul, svart osv. jag ska ha lika många koppar att dricka dom i också.

fina Håkan.

Såg Håkan Hellström i Stockholm igår. Det var fint.

.

insåg nyss att jag inte alls vet var min externa hårddisk är. den är borta. alla mina bilder. alla mina bilder är borta. helvete

Utkast: Nov. 10, 2010



















I ett ensamt rum.




Jag längtar tills jag ska framkalla mina bilder i min engångskamera.
10 bilder kvar att ta.
Här är en bra låt.  -C





.

örebro är inbäddat i ett stort tungt tjockt fluffigt jobbigt täcke inatt. allt det vita påminner mig om saker jag inte vill tänka på, får mig att känna sorg och saknad. allt det som var jul för mig, julkänslan, hur blir det nu? vart ska jag känna den? saknar ansvarslösheten och när det var så enkelt för alla förstod ju en och man fick tjugiotvå kramar per dag ungefär. hon sa till mig att barnet inomsig har vuxit och är inte lägre ett barn och att det faktiskt finns saker som är värt saknaden, saker som blivit bättre. hon kanske har rätt ändå. (fast är vi inte alla barn i hjärtat?)

Vid protesfabrikens stängsel

Du är så fin, så hemskt fin . P.
Och jag är inte lätt inte lätt alls.

-

http://open.spotify.com/track/6LmgoPb8duYBiuPmNzYtCS

lovdagar

igår var en-dag-utan-kamera-dag. drack två liter te, fikade med agnes i tre timmar, jobbade och lagade mat och pratade minnen med saga. om tre timmar och tio minuter åker Chan och jag till sthlm. fint

Paris Blue.





Åt en sallad, det var okej.
Saknar mitt hår på bilden lite smått.
Och längtar till Stockholm som kommer i veckan.
Nu ska jag dricka saft och kolla på Project runway.

RSS 2.0