Imma be chillin' with my mutha futha crew Imma be makin' all them deals you wanna do (hah)

























Jag gick på fyllebrännboll förra veckan, det var galet folk slängde sig i leran!

-Channie

berlin och prag över en vecka


2hand shopping berlinmuren jazzklubb kvällspromenader starbucks marknader långa bussfärder

cougar town, frukt och en cigarett på terassen vid fem


 u are 2 good 2 be true


franska kyssar i karruseller

fy! sjutton! så! varmt! det! är! äntligen äntligen sommar. svartvinbärssaft, broder daniel, chokladbakelser, tagga sommarkul och saltapinnar på Channies ballkong. snart ska jag grilla och bada med fina vänner för att senare röka vattenpipa på kärleksnästets ballkong. är det nu livet äger eller? känner på mig att sommaren 2010 kan bli något av det finaste

En fin sommardag.




















Idag hade min minsta lillebror Yannick på första bilden en avslutning på hans dagis, då alla dagisbarnen sjöng sommarlåtar, jag har helt enkelt spenderat en fin sommardag med familjen.

ps. jag måste börja använda mitt photoshop igen, jag har bara inte orkat. Och jag hoppas verkligen att matte nationella del B går bra imorgon.

-Channie


Godmorgon.

Nu ska jag dra mig mot skolan, sommar klänningen är på och vädret är underbart. VI HÖRS!
-Channie

sommarhimmel



när man ser allt i grönt åker långa bilfärder drömmer om frankrike sover på tok för lite äter fruktsallad pluggar mindre än man borde känner sig liten under sommarhimmlen går barfota

,


hon sprang runt i cirklar och hoppades på att han skulle börja sakna henne och ätstörningar blev ett desperat skrik efter uppmärksamhet när hon insåg att han var kär

hans leende blev hennes heroin och hans doft blev hennes syre.

+99


kom hem sex igår morse för vårt plan bestämde sig för att inte landa på vår ö, utan vi fick åka båt i två timmar och sen buss i 5 SEN kom flyget och vi flög in på småtimmarna i drygt 3 timmar. fint. tänkte att jag skulle ladda upp lite greklandsbilder senare,


So you want to understand me You just see what you want to see there's no way I can help you out You don't know what it's all about



-Det bästa jag vet är choklad, men jag kan bara äta laktosprodukter.
-Jag är grym på att göra kladdkaka.
-Jag har ofta ledsna perioder då jag mest vill vara för mig själv och lyssna på lugna låtar.
-Jag tycker inte om att visa mina känslor, när jag var liten så var jag väldigt känslig och grät ofta, så jag bestämde mig helt enkelt en dag för att stänga in allt inom mig.
-De som verkligen står ut med den hårda, ledsna och känslokalla Channie är Stina och Elin.
-Jag älskar att jag är en del av dövvärlden, den är speciell. (min mor är döv)
-Jag har svårt för att visa för mina fina vänner, min familj och alla jag älskar och tycker om att de är helt underbara, det kommer bara inte ut ur munnen.
-Jag älskar att träffa nya människor och är inte så blyg egentligen men jag kan bli extremt blyg för de personer som jag känner att jag måste imponera på, då blir jag mest tyst och hemskt tråkig.
-När Stina har gått ut ur gymnasiet så hoppas jag att vi flyttar till Paris och bara lever livet, det skulle vara hemskt fint.

Lite om mig.

-C

Unsentimental, Driving around.



















En fin grillkväll.

-Channie

lorsque l'appareil est brisé et chênes votre portefeuille


man ser det från månen



Det var en läskig men fin kväll/natt.

Nu ska jag till Joel och grilla med några sköna killar, och kanske några tjejer? Vi vet inte än. Men det kan bli fint!

-Channie

Does that make me crazy ? Does that make me crazy ? Does that make me crazy ? Possibly



Fan. Nu måste jag verkligen ta tag i matten! Jag längtar tills dagen imorgon är över för jag har två fina prov, matte nationella och ett prov om hur rösten är uppbyggd (jag har inte pluggat på något av det) KUL. HEJDÅ

-Channie

saigon







That secret that you knew But don't know how to tell It fucks with your honor And it teases your head




Bit för bit försvinner. Jag behöver ha min Elin här nu.

-Channie


I told you to be patient I told you to be fine I told you to be balanced I told you to be kind In the morning I'll be with you



Det skulle vara fint att vara hel, när man är halv så är man väldigt sårbar, trasig, skör med lite hål överallt. Tänk vad mycket ett leénde kan dölja.

-C

men kära barn, vad många blåmärken du har

Vännen, värre har det vart och värre ska det bli. passa på att leva nu. Imorgon är det försent.



De pratar om livet som något stort fast de är osäkra, de är båda två nybörjare och past dropouts.
Hon gråter nu, står stadig och gråter. båda fötterna på jorden. tårarna forsar och hon spyr ut exstensiella frågor och tankar. hon gråter mer, tårarna blöter ner ansiktet och stoppar luftvägarna men hon fortsätter gråta.
Stora armar kramar och tröstar säger att meningen finns där. gör det du älskar, livet löser sig då.
Det är därför jag älskar honom.


om 24 timmar åker jag till Grekland, där krisen är ett faktum men först ska vi äta middag och sova i sängar med duntäcken och stora vita kuddar. medmänsklighet rimmar illa med visst intresse.

-elin

Tell everyone you know Open up the door Tell everyone you know Open up the door














Claras fina bilder från facebook.

Jag firade min valborg med ett gäng fina härliga tjejer, vi åt middag och drog sedan iväg på festliga äventyr. Det var en fin kväll & natt / HUGS C




050510





Jag undrar varför hon bryr sig. Det är inte goda vänner och allt som sker mellan dem är krossat och fult. Det finns ingen ömhet. Hon tänder en cigarett fast det redan finns en tänd och rykande på tefatet.

Jag släppte ut röda trasiga höstlöv i det tomma intet, ut i den nattblåa himlen och de flög iväg så vackert, som segel

                                                                           -elin


It's a hard thing, faking a smile when I feel like I'm falling apart inside



Trött, sliten, irriterad, frustrerad, hängig, ledsen och småtjurig. Tankarna stör och jag vill mest springa med musik i öronen och känna tomheten i magen. Men jag ska ju egentligen inte klaga, jag har ju ett hem en fin familj och mat, men så kommer dom där tankarna igen och stör och drar ner en. Tänk att allt kan vända så snabbt.

Nu Lykke Li och sängen.

Valborg


Jag firade valborg med två killkompisar. Vi åt, dansade, var dräggiga, spelade töntiga spel och pratade. killkompisar är bra att ha.

Lördagen kom Channie och hennes man, vi bakade kaka och tog oss till kumla där vi satt och gjorde dumma saker på en skolgård, åt kladdkaka gick hem till Nedim och finfina Julia kollade på biljard och pratade till småtimmarna.

Nu ska jag ta tag i mina berg av skolarbeten, -hugs

RSS 2.0